Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
|
4 dl napraforgó olaj
1 dl olívaolaj
1 nagy fej vöröshagyma
1 nagy fej érett paradicsom
só
bors
oregano
bazsalikom
kakukkfű
1 csapott kávéskanál porcukor
Előkészítés:
A vöröshagymát megtisztítjuk, lereszeljük, vagy finomra aprítjuk, a paradicsomot egy pillanatra forró vízbe tesszük, héját lehúzzuk, villával, vagy botmixerrel pépesítjük.
Elkészítés:
A hozzávalókat egy tálban jól elkeverjük. Ha markánsabb ízt szeretnénk, akkor tegyünk bele több borsot, és adjunk hozzá chilit, vagy más erős fűszernövényt, illetve belőle készült szószt. Készíthetünk még pácot mézzel, mustárral is. A fokhagymát azért hagytam ki, mert ha megég, akkor megkeseredik.
http://www.transycan.net/cafe/index.php?contentid=886&groupid=18
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!