Recept: Bab krokett (kép)

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8054 fő
  • Képek - 2016 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 269 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 631 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8054 fő
  • Képek - 2016 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 269 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 631 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8054 fő
  • Képek - 2016 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 269 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 631 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8054 fő
  • Képek - 2016 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 269 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 631 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Bab krokett

Nagyon-nagyon finom lett, és annyira hasonlít a húsra, hogy aki nem tudja miből készült, nem is veszi észre.
Böjtös ételnek is beillik!

Hozzávalók:
1 doboz kidney vörösbab konzerv, 1 közepes sárgarépa, 1 kisebb fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, só, őrölt bors, 5 dkg reszelt sajt
(gouda, vagy más kemény sajt), 1 csomó petrezselyem, 1 tojás, és annyi zsemlemorzsa, amitől összeáll a massza.
A sütéshez olaj, a forgatáshoz szezámmagos morzsa.

A babkonzervet szűrőbe téve leöblítettem, hagytam lecsepegni, majd egy krumpli törővel pépesre törtem.
A reszelt sárgarépát, reszelt vöröshagymát, reszelt sajtot, aprított petrezselymet és a zúzott fokhagymát is hozzáadtam. Tettem még bele 1 egész tojást, sóztam borsoztam, és annyi zsemlemorzsát adtam még hozzá, amitől formázható lett a massza.
Kroketteket formáztam belőle, amit megforgattam a szezámmaggal kevert morzsában úgy, hogy mindenütt befedje.
Serpenyőben felforrósított, de nem füstölgő olajban, óvatosan forgatva (közepes lángon) mindkét oldalát megsütöttem.
Főtt krumplival ettük, de másfajta köret is illik hozzá.

Látta 62 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu