Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Piskóta hozzávalói:
7 tojás, 14 ek rétes liszt, 14 ek kristálycukor.
A hozzávalókból elkészítjük a piskótát, és kihűtjük.
Krém hozzávalói:
20 dkg darált dió, 20 dkg cukor, 25 dkg vaj, 1 cs vaníliás cukor, 1 ek rum, vagy rumaroma (ízlés szerint).
A darált diót 1-1,5 dl forró tejjel leforrázzuk, kevés rumot teszünk hozzá, belekeverjük a kétféle cukrot. Sűrű, de még keverhető masszának kell lennie.
Amíg hűl, kikeverjük a szoba hőmérsékletű vajat, a cukros dióhoz adjuk, és addig keverjük, míg az egész krém jó habos nem lesz, és kifehéredik.
A három lapba vágott piskóta rétegeit megkenjük a krémmel, úgy, hogy jusson a tetejére és az oldalára is.
A tetejét kirakhatjuk diószemekkel, vagy csak megszórjuk darált dióval. Igazi békebeli ízek!
Mi most tejszínhabbal fogyasztottuk. Nagyon finom volt!
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!