Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Igazi,karácsonyi apró süti.
Készítsétek el,nagyon finom!
• 20 dkg liszt
• 3 dkg porcukor
• 12,5 dkg vaj
• 7,5 dkg marcipán massza
csipet só
fél narancs reszelt héja
porcukor és (Bourbon) vaníliás cukor szóráshoz
Elkészítés:
A marcipán masszát nagy lyukú reszelőn lereszeljük vagy egy éles késsel apró kockákra vágjuk.
A szobahőmérsékletű vajat felkockázzuk.
A liszthez adjuk a marcipánt, a porcukrot, a vajat valamint a sót és a narancs reszelt héját és az egészet összegyúrjuk.
Hűtőbe tesszük legalább fél órára.
Diónyi golyókat tépünk a tésztából és ujjnyi vastag, kb- 7-8 cm hosszú rudacskákat sodrunk belőle.
170 fokra előmelegített sütőbe toljuk, ahol 10 perc alatt megsülnek.
A porcukrot összekeverjük a vaníliás cukorral és még melegen a kiflikre szitáljuk.
Megvárjuk, míg teljesen kihűlnek és csak akkor szedjük le őket a sütőpapírról.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!