Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Vegyes apró sütemények
PUDINGOS TEASÜTEMÉNY
Hozzávalók:
1 kocka margarin (25 dkg)
10 dkg porcukor
2 vaníliás cukor
25 dkg liszt
10 dkg pudingpor/ízlés szerint/
Elkészítés:
A Rama margarint a porcukorral,vaníliás cukorral krémesre keverjük,hozzáadjuk a lisztet és a pudingport.
Kicsi golyókat formázunk belőle.
Sütőpapírral fedett tepsire tesszük,ujjunkkal kisé ellapítjuk.
Egy villával picit benyomjuk.
180 fokra melegített sütőben megsütjük.
Dupla adaggal készítettem,3 féle ízzel.
Epres,csokoládés,mogyorós és banános pudingporral.
CITROMOS LINZER
Hozzávalók:
50 dkg liszt
25 dkg margarin
25 dkg porcukor
1 egész tojás
1 tojássárgája
1/2 sütőpor
1/2 citrom leve és héja
baracklekvár
Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrjuk a lekvár kivételével.
3 mm vastagra nyújtjuk, linzer szaggatóval ,tetszőleges formákkal kiszúrjuk és világosra megsütjük
Ha kihűlt, lekvárral összeragasztjuk.
Díszíthetjük tetszésünk és fantáziánk szerint.
Dobozba zárva sokáig eláll.
DARÁLÓS KEKSZ
Hozzávalók:
70 dkg finomliszt
25 dkg margarin
20 dkg porcukor
4 db tojás
2 csg. vaníliás cukor
18 gr /másfél csg) sütőpor
A kakaós részhez:
2 ek kakaópor
A díszítéshez:
10 dkg olvasztott csokoládé
Elkészítése:
A margarint a cukrokkal krémesre keverjük,majd egyenként hozzá adjuk az egész tojásokat.
A sütőporral elkevert liszttel összegyúrjuk.
Elfeleztem,felébe a kakaóport gyúrtam bele.
Pár órát pihentetjük.
Én a fagyasztóba tettem fél órára és ezután húsdarálóra szereltem a formát és különböző formákat daráltam ki ,úgy 8-10 cm-es hosszúakat.
180 fokra melegített sütőben világosra sütöttem.
3 nagy méretű tepsivel sült ki.
A tepsit enyhén margarinnal kenjük le.
A kihűlt süteményt olvasztott csokoládéval díszítettem.
Sokáig eláll,nagyon finom.
ZEBRA TEASÜTI
Hozzávalók:
25 dkg vaj
20 dkg porcukor
csipetnyi só
25 dkg liszt
10 dkg étkezési keményítő
4 tojássárgája
1/2 csg sütőpor
4 ek. kakaó
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit a kakaó kivételével összegyúrjuk,majd a tésztát elfelezzük.
Az egyik felébe a kakaóport dolgozzuk hozzá.
Lisztezett deszkán külön-külön nagyon vékonyra kinyújtjuk a világos és a sötét lapot is.,majd mindkettőt félbevágjuk.
Váltakozva egymásra rétegezzük,jól egymásra nyomkodjuk és keskeny csíkokra szeleteljük.
Felét kör alakúra szaggattam.
Szilikonos sütőpapírral fedett sütőlapra rendezzük és 20 perc alatt 180 fokon megsütjük.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!