Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
Krémhez:
50 g Amarettini (olasz mandulás keksz)
60 ml presszókávé
1 tasak Dr. Oetker Aranka krém mogyoróízű
250 ml hideg tej
Díszítéshez:
25 g étcsokoládé
1 evőkanál étolaj
Előkészítés:
A desszertes kelyheket vagy poharakat étcsokoládéval díszítjük. Ehhez gőz fölött megolvasztjuk az étcsokoládét az étolaj hozzáadásával, majd egy zacskóba töltjük. A zacskó egyik sarkát kivágjuk. A desszertes kelyhek belső falát a csokoládéval a képen látható módon dekoráljuk, és hagyjuk megszilárdulni.
Elkészítés:
Az Amarettini keksz felét elosztjuk a négy kehelyben, és meglocsoljuk 1-1 teáskanál presszókávéval.
A mogyóróízű Aranka krémet a tasakon olvasható útmutató szerint, de csak 200 ml tej hozzáadásával készítjük el. A kész krémben elkeverünk 3 evőkanál presszókávét. A krém felét a kelyhekbe töltjük, majd egy újabb réteg Amarettini kekszet teszünk rá, amelyet ismét meglocsolunk kávéval. Végül a maradék krémet is elosztjuk rajta.
Kívánság szerint, az elkészült desszert tetejét Amarettinivel vagy csokoládéforgáccsal díszíthetjük
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!