Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
Tésztához:2/3 csésze liszt
1/2 csésze sötét, keserű kakaópor
1 nagy tojás
2 tojásfehérje
1 1/4 csésze cukor
1/4 csésze étolaj
1/2 dl erős kávé
1 csomag vaníliás cukor
Sajtkrémhez:
12,5 dkg mascarponet
1/4 csésze cukor
1 nagy tojás
1 evőkanál liszt
1 evőkanál natúr joghurt
1 csomag vaníliás cukor
Elkészítés
1. A tésztához a tojást, a tojásfehérjéket és a cukrokat krémesre keverjük, majd beledolgozzuk az olajat és a kávét.
2. A lisztet elvegyítjük a kakaóporral, és a szódabikarbónával, majd az egészet a keverékhez adjuk.
3. A mascarponét simára keverjük, majd a sajtkrém többi hozzávalóival jól eldolgozzuk.
4. Egy kb. 20x 20 cm-s formát kivajazunk, és a fele tésztát belekanalazzuk. Erre a sajtos réteg kerül, majd a tészta másik fele.
5. A brownie tetejét villával vagy késsel felkeverjük. Előmelegített sütőben, 180°C-on, kb. 25 percig sütjük. A formában hagyjuk kihűlni, majd kockára vágva tálaljuk
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Deliné Mátyus Krisztina írta 1 hónapja a(z) Püspökkenyér képhez:
Szia! Még csak most bukkantam erre a receptre....
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!