Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Boci szelet
Hozzávalók:
• 11 evőkanál kristálycukor
• 11 evőkanál étolaj
• 15 evőkanál tej
• 15 evőkanál liszt
• 2 evőkanál kakaópor
• 4 tojás
• 1 csomag sütőpor
• A foltokhoz:
• 50 dkg túró
• 4 evőkanál gríz
• 1 tojás
• 1 citrom héja
• 20 dkg kristálycukor
• 1 csomag vaníliás cukor
Elkészítés:
A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalókat a kakaópor nélkül. A legvégén a habbá vert tojásfehérjét. A tésztát kétfelé osztjuk, az egyik felébe a kakaóport belekeverjük. Így lesz kétszínű a tésztánk. Kikent, lisztezett, közepes nagyságú tepsibe teáskanállal kis halmokat rakunk felváltva (egy sárga, egy barna tészta). A túrót elkeverünk 4 evőkanál grízzel, 1 egész tojással, 20 dkg kristálycukorral és 1 csomag vaníliás cukorral, citrom héjjal. Kiskanállal gombócokban a tepsiben lévő tésztára rakjuk, természetesen belesüllyed, és sütés után ha kihűlt, felvágva tarka lesz, mint a boci. Előmelegített sütőbe toljuk, és megsütjük.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!