Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 2 cs. vaníliás pudingpor, 6 dl tej, 2-3 evőkanál cukor. A tésztához: 5 tojás, 25 dkg. porcukor, 1 cs. vanília, 1 dl. tej, 1 dl étolaj, 2 evőkanál kakaópor, 25 dkg. liszt, 1 cs. sütőpor. A mázhoz: 1 nagy pohár tejföl, 4 evőkanál porcukor, 1 cs. vanília, reszelt citromhéj. Elkészítés: A vaníliás pudingot a tejjel és a cukorral megfőzzük és hűlni hagyjuk. Közben a tésztához a tojássárgáját a porcukorral és a vaníliával jól kikeverjük. Hozzáadjuk a tejet, az étolajat, a kakaót, a lisztet, a sütőport és jól kikeverjük. A tojások fehérjét kemény habbá verjük és óvatosan összekeverjük a masszával. Zsírozott, lisztezett tepsibe öntjük és a kihűlt pudingot kézzel belepötyögtetjük a tésztába/úgy mint a meggyet/ 180 fokos sütőben kb. 30 percig sütjük. Közben a mázhoz a tejfölt , a porcukrot, a vaníliát és a citromhéjját jól összekeverjük és a kisűlt forró tészta tetejére ráöntjük.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!