Recept: Kásler szelet (kép)

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Kásler szelet

Hozzávalók: 2 cs. vaníliás pudingpor, 6 dl tej, 2-3 evőkanál cukor. A tésztához: 5 tojás, 25 dkg. porcukor, 1 cs. vanília, 1 dl. tej, 1 dl étolaj, 2 evőkanál kakaópor, 25 dkg. liszt, 1 cs. sütőpor. A mázhoz: 1 nagy pohár tejföl, 4 evőkanál porcukor, 1 cs. vanília, reszelt citromhéj. Elkészítés: A vaníliás pudingot a tejjel és a cukorral megfőzzük és hűlni hagyjuk. Közben a tésztához a tojássárgáját a porcukorral és a vaníliával jól kikeverjük. Hozzáadjuk a tejet, az étolajat, a kakaót, a lisztet, a sütőport és jól kikeverjük. A tojások fehérjét kemény habbá verjük és óvatosan összekeverjük a masszával. Zsírozott, lisztezett tepsibe öntjük és a kihűlt pudingot kézzel belepötyögtetjük a tésztába/úgy mint a meggyet/ 180 fokos sütőben kb. 30 percig sütjük. Közben a mázhoz a tejfölt , a porcukrot, a vaníliát és a citromhéjját jól összekeverjük és a kisűlt forró tészta tetejére ráöntjük.

Látta 3656 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Hollósi Jánosné üzente 14 éve

Sajnálatos, ha valaki tej érzékeny, de a leleményes ember így is feltalálja magát. Gratulálok. Üdv: hollósiné

Válasz

Hollósi Jánosné üzente 14 éve

Nálam sem szerepelt a recepten a sütőpapír, örülök neki, hogy jól sikerült. Nyugodtan rá teheted az összes tejfölt, mert ez a recept úgy jó, amire Te is rá jöttél. Üdv: Hollósiné

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Megsutottem ezt a sutit tej helyet vizet hasznaltam mivel tej erzekeny vagyok ,a tetejere csoki mazat tettem es megszortam kokuszreszelekkel nagyon finom lett.

Válasz

Bokor Istvánné Marcsi üzente 14 éve

Meg sütüttem s sütit,nagyon finom volt,igaz nem mertem rá tenni mind a tejfőlt,de leg közelebb rá rakom.Amugy nekem is igy nézett ki.én nem nagyon szeretem a sütőpapirt,inkább zsirozom és lisztezem,igy is kijön a tepsiből!

Válasz

Hollósi Jánosné üzente 14 éve

Ha figyelmesen elolvastad volna, hogy ki töltötte fel, vagyis kié a kép, akkor biztosan annak köszönted volna meg, akié. Na de ezzel nincs is semmi baj, örülök, hogy ízlett és tetszett is.

Válasz

napholcz Aranka üzente 14 éve

Krisztina ezt sütit megcsináltam nagyon finom . köszönöm

Válasz

Kopházi Krisztina üzente 14 éve

Megcsináltam az ünnepre, nagyon finom lett, csak az enyém nem ilyen szép.
Igaz, hogy eddig nem nagyon sütöttem. Régen villanytűzhelyünk volt, akkor még csak-csak, de a gáznál az alja mindig megégett. Szomszédasszonyom felvilágosított, hogy sütőpapírt tegyek a tepsibe. Így már sikerül és azt hiszem csoki és cukor helyett ezentúl sütemény lesz.

Válasz

Magenta - üzente 14 éve

Nem lesz folyós, a forró sütitől szilárdul egy kicsit.

Válasz

nistor margareta-maria üzente 14 éve

Veletlenul ez nem a Krater szelet?csinaltam nagyon finom.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nem lesz folyós a tejföl?

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2194936_8447_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu