Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók 80 darabhoz:A kevert tésztához: 25 dkg. vaj, vagy margarin, l2 dkg. cukor, 2 cs. vanília, 1 tojás, 3 sárgája, 25 dkg. liszt, 15 dkg. étkezési keményítő. A mázhoz: l5 dkg. ét. tortabevonó , 2 teáskanál étolaj. A vajhoz hozzákeverjük a cukrot és a vaníliát. Egyenként belekeverjük a tojást és a sárgákat. A lisztet a sütőporral összekeverjük és a masszához adjuk. A tésztát csillagcsőrű habzsákba töltjük és koszorúkat nyomunk ki belőle, tepsibe rakott sütőpapírra. A tortabevonót az étolajjal együtt vízfürdőbe símára keverjük. A koszorúk egyik felét bemártjuk majd rácsra helyezzük. Dura szemcséjű cukorral, vagy kandírozott gyümölcsdarabokkal beszórjuk, vagy a fantáziátokra bízzuk, hogy milyen dekorációt szeretnétek.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!