Recept: Tiramisu torta hagyományosan (kép)

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Tiramisu torta hagyományosan

Látta 40323 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Biro Anna üzente 11 éve

Tiramisu torta receptje: 1 csomag Tiramisu babapiskóta, 1 1/2 liter Hulala tejszínhab, 2 doboz Mascarpone krémsajt, 4 dl erős feketekávé, 1 1/2 dl rum, 4 dl, erős feketekávé, 4 tojás, 1 púpos teáskanál nescafé, 2 evőkanál cukor, 4 db. vaniliacukor, kevés rum aroma. Egy 26 cm-es tortaformát kibélelek sütőpapírral alul és az oldalán is. A kihűlt kávét összekeverem a rummal és belemártogatom a babapiskótákat és kirakom a tortaforma alját. A Hulala tejszínhabot felverem a 2 doboz Mascarpone sajttal. A tojások fehérjét szintén felverem, majd beleteszem a kristály és a vaniliacukrokat és tovább verem. A tojások sárgájába beleteszem a 2 cl. meleg vízben felolvasztott nescafét, és a pár csepp rum aromát és összekeverem a tojásfehérjével. A két krémet egybe keverem. Jó sok massza lesz belőle. Egy részét rákenem a piskótákra, majd megint piskóta következik, de ezt ellenkező irányba teszem le, majd folytatom a krémmel és megint a fordított irányba lerakott piskótával. 3 réteg piskótát teszek le. A képen csak két soros, de ez a mennyiség 3 sorosra van megadva. Ez által a torta is magasabb. A tetejére krémet teszünk. A bőven megmaradt krémből habrózsákat nyomunk a tetejére. Ha rosszul gazdálkodtunk a krémmel. kisebb rózsák lesznek a tetején, de ez nem baj. Egy éjjelen át a hűtőben pihentetjük. Tálalás előtt leszórjuk kakaóporral és bontsuk le a tortaforma oldalát és húzzuk le róla a sütőpapírt. Mindenkitől elnézést kérek, az előtte megadott receptből kifelejtetem a Mascarpone krémet.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Gurítsd lejjebb a lapot, a hozzászólások között van.

Válasz

nagy gizella üzente 14 éve

Szeretném elkérni a receptet!
Köszi.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Egy újságban olvastam az alábbi Tiramisu krémet, és én már mindig így csinálom, mert olcsóbb mint a Mascarpones és ugyanolyan finom.
2 csomag Aranka (vagy Gála) vaníliás krémpor, 2 csomag tejszín ízű Habpor, 5 dl tej, ezeket kemény habbá verem. Kemény habbá verek 1 doboz 500 ml-es Hulalát is, és a kettőt összekeverem. Ez elég sok krém úgyhogy 2 cs babapiskóta kell hozzá. Ha tortát készítek belőle, akkor a krémbe zselatint is teszek. Próbáljátok ki, szerintem nagyon finom.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Semmiség, de ha tudsz másolni, akkor inkább tedd a ceruzákhoz,és a kép alatt lesz,mert megint lejjebb fog kerülni.

Válasz

Hollósi Jánosné üzente 14 éve

Köszönöm szépen.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

ANNYIAN KÉRIK, VETTEM A BÁTORSÁGOT, ÉS FELJEBB HOZTAM A RECEPTET, AMI A HOLLÓSI JÁNOSNÉÉ.

Semmmiből nem tart a másolás...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Tiramisu torta receptje: 1 csomag Tiramisu babapiskóta, 1 1/2 liter Hulala tejszínhab, 2 doboz Mascarpone krémsajt, 4 dl erős feketekávé, 1 1/2 dl rum, 4 dl, erős feketekávé, 4 tojás, 1 púpos teáskanál nescafé, 2 evőkanál cukor, 4 db. vaniliacukor, kevés rum aroma. Egy 26 cm-es tortaformát kibélelek sütőpapírral alul és az oldalán is. A kihűlt kávét összekeverem a rummal és belemártogatom a babapiskótákat és kirakom a tortaforma alját. A Hulala tejszínhabot felverem a 2 doboz Mascarpone sajttal. A tojások fehérjét szintén felverem, majd beleteszem a kristály és a vaniliacukrokat és tovább verem. A tojások sárgájába beleteszem a 2 cl. meleg vízben felolvasztott nescafét, és a pár csepp rum aromát és összekeverem a tojásfehérjével. A két krémet egybe keverem. Jó sok massza lesz belőle. Egy részét rákenem a piskótákra, majd megint piskóta következik, de ezt ellenkező irányba teszem le, majd folytatom a krémmel és megint a fordított irányba lerakott piskótával. 3 réteg piskótát teszek le. A képen csak két soros, de ez a mennyiség 3 sorosra van megadva. Ez által a torta is magasabb. A tetejére krémet teszünk. A bőven megmaradt krémből habrózsákat nyomunk a tetejére. Ha rosszul gazdálkodtunk a krémmel. kisebb rózsák lesznek a tetején, de ez nem baj. Egy éjjelen át a hűtőben pihentetjük. Tálalás előtt leszórjuk kakaóporral és bontsuk le a tortaforma oldalát és húzzuk le róla a sütőpapírt. Mindenkitől elnézést kérek, az előtte megadott receptből kifelejtetem a Mascarpone krémet.

Válasz

Buglyó Julianna üzente 14 éve

Szia én is szertném megkapni a receptet.Köszike.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nagyon guszta de hol van a leírás azelkészítéséhez?
Üdv: Várszegi Ágnes

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2194936_8447_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu