Recept: majonézes őzgerinc (kép)

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

majonézes őzgerinc

Hozzávalók:25 dkg párizsi,6 db főtt tojás, 2 db lila hagyma,4 db ecetes uborka,1 db alma.80 gr majonéz,1 nagy doboz tejföl,2 dl vízben 1 db leveskocka,4 teáskanál zselatin.
Elkészítése:A párizsit,tojást,uborkát és az almát egyforma kockákra daraboljuk, a hagymát apróra vágjuk. Egy tálban összekeverjük.A majonézt elkeverjük a tejfölben. A vízben feloldjuk a leveskockát és a zselatint.Amikor egy kicsit hült,beleöntjük a tálba és óvatosan összekeverjük.Folpackkal kibélelt őzgerincbe adagoljuk, betakarjuk a folpakkal és hütőbe tesszük . 1-2 óra múlva szeletelhető.Ez a mennyiség 2 őzgerincbe elég.Persze az adagot lehet ám felezni. Friss kenyérrel nagyon finom!

Látta 3000 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

ML Éva üzente 12 éve

Ez nagyon guszta és finom!
Én is elkészítettem már többször.
Ajánlom mindenkinek!:)

Válasz

Kedves Inci! Megcsináltad? Örülök neki. Egyszerü és finom.Szép napokat!Üdv:Erzsi

Válasz

Tálas Ottóné Inci üzente 13 éve

Köszönöm, nagyon finom lett!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Erzsike !
Gyönyörű !
Gratulálok : Zsóka

Válasz

Szemánné Horváth Ildikó üzente 13 éve

Mindenképpen kipróbálom. Köszönöm az ötletet.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Erzsike!
Nagyon jól néz ki és finom is.
Én is készítettem már ilyent,ajánlom mindenkinek.
Üdvözöllek:Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2194936_8447_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu