Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:3 fej vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma,1 szál póréhagyma,só, 1dl fehérbor, 1 evőkanál liszt, 2 evőkanál olaj,bazsalikom/legjobb a friss, de a szárított is megfelel/1 húsleveskocka.
A gombóchoz:25 dkg darált hús,1 tojás, 1 zsemle,finomra vágott petrezselyem,só,őrölt bors.
Elkészítése:A hagymát félbe,majd karikára vágjuk és forró olajban üvegesre pirítjuk.Megszórjuk liszttel,kicsit pirítjuk, beletesszük a zúzott fokhagymát.Felöntjük 1-1,5 liter vízzel,sózzuk,beletesszük a leveskockát.Felforraljuk.
Ez idő alatt elkészítjük a gombócokat.A zsemlét beáztatjuk,majd kinyomkodjuk és a darált húshoz adjuk.Összekeverjük a többi hozzávalóval,jól összedolgozzuk.Nedves kézzel kis gombócokat készítünk belőle.Amikor forr a leves beletesszük a karikára vágott póréhagymát,és beletesszük a gombócokat is.Főzzük még 20 percig kíméletesen,közben beleöntjük a bort és a bazsalikomot is.Amikor kész a leves, tálalhatjuk is. Tartalmasabbá tehetjük, ha tálalás előtt öntünk hozzá egy kevés főzőtejszínt.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!