Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
Fehér tészta: 25 dkg liszt, 10 dkg margarin, 5 dkg cukor, késhegynyi szódabikarbóna, kevés tejföl; a megkenéséhez lekvár.
Barna tészta: 5 dkg margarin, 10 dkg cukor, 1 egész tojás, 1 tojássárgája, kiskanál kakaó, késhegynyi szódabikarbóna, 1 dl tej, 13 dkg liszt.
Máz: 1 tojásfehérje, 10 dkg porcukor.
Elkészítés:
A fehér tészta hozzávalóiból porhanyós tésztát gyúrunk. 3/4 részét kinyújtjuk, és tepsibe tesszük, majd megkenjük lekvárral. Félretesszük. A barna tészta hozzávalóiból kavart tésztát készítünk, majd a lekvárral megkent lapra öntjük. A megmaradt porhanyós tésztából ujjnyi rudakat sodrunk, és a kavart tésztába helyezzük hosszában szép sorjában, egyenletesen, majd megsütjük.
Ez idő alatt a tojásfehérjéből a cukorral kemény habot verünk, és a kisült, még meleg tésztára egyenletesen rákenjük. Száradás után szeletelhető.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!