Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Elkészítése: 6 tojás, 6 evőkanál kristálycukor, 6 púpozott evőkanál liszt, késhegynyi sütőpor.Ezekből a hozzávalókból piskótát sütünk.
3 dl tejben 1 cs.pudingport főzün,hütjük. Ez idő alatt 25 dk margarint 22 dkg porcukorral habosra keverünk, majd a kihült pudinggal összedolgozzuk. Ez lesz a krém.
A kihült piskótát lapjában kettévágjuk.Megtöltjük a krém felével.
Ezután 25 dkg darált kekszet, 5 dkg porcukrot,1 dkg kakaót, 2 dl forralt tejet, rumot, vagy rumaromát jól összedolgozunk és 6 db rudat sodrunk. /olyan hosszúakat, mint a piskóta/Ezeket a rudakat ráhelyezzük a krémre. Befedjük a maradék krémmel, erre kerül a másik piskótalap.Tetejére csokimáz kerül,de csak porcukorral megszórva is finom.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!