Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:50 dkg liszt,25 dkg olvasztott margarin,1 kiskanál só,1 tojás,5 dkg élesztő 1 dl tejben felfuttatva + 1 kanál cukor, 15 dkg sajt és tojás a kenéshez.
Elkészítés:A liszthez hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt,a tojást,a sót és a margarint. Összegyúrjuk és 20 percig a gyúródeszkán pihentetjük.Utána egy kicsit átgyúrjuk és fél cm vastagságra kinyújtjuk. Megszórjuk a sajttal /egy keveset hagyunk a tetejére is/ Feltekerjük, mint a beiglit és sodrófával lelapítjuk úgy 2 cm vastagságra.Lekenjük tojással, megszórjuk a maradék sajttal és feldaraboljuk a kívánt formákra.Sütőlapra tesszük, távol egymástól. mert el fognak dőlni és előmelegített sütőben készre sütjük.Gyorsan sül.Finom réteges pogácsákat vagy rudakat kapunk.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!