Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A szaloncukorpapír még az "őskor"-ból maradt rám! Régen átütőpapírnak hívták.amikor még írógépen írtunk mindent.Ez halványkék, már csak ilyenem van pár darab.Négyfelé vágtam az A4-es papírt aztán a két végét becakkoztam.
szaloncukor receptje:1/2 kg kockacukor + 1,7 dl víz = felforralni.Túlfőzni nem szabad!Ha egy tányérra cseppentünk és az nem folyik szét, csak ellapul, akkor jó.Ezután mély tálba öntjük és 15-20 percig keverjük,amíg kifehéredik.Ekkor 5 dkg vajat és 1 citrom levét adjuk hozzá, ezzel is jól kikeverjükízesíteni lehet 1.2 kanál kakaóval vagy 5 dkg dióval,esetleg 1-2 kanál rummal,vaniliával.Számtalan variáció van, én a mákosat is szeretem.ezután egy laps tálra öntjük ,majd amikor kicsit megszilárdul, lehet darabolni.Teljes száradás után csomagolhatjuk
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!