Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
2 filézett csirke mell
2 közepes sárgarépa
10 deka házi szalonna lehet bacon is
10 deka aszalt szilva
3 közepes alma
4-5 szem burgonya
só
kevés liszt
kevéske olaj a kisütéshez
A tetejére
2 deci tejföl
reszelt sajt
A csirke melleket hosszába elszeleteltem sóztam lisztbe forgattam és kevés olajon kicsit elősütöttem.A szalonnákat vékony csíkokra vágtam és a sütőedény aljára leraktam.A szalonnára tettem az elősütött hús szeleteket, erre tettem a vékony csíkokra vágott sárgarépát a répára az alma karikákat az almára tettem az aszalt szilvákat erre pedig a vékony burgonya karikákat.Egy fél deci vizet öntöttem az edénybe, majd lefedtem és kb 40-45 percig sütöttem.Ekkor a tetőt az edényről levettem és a tejföllel és sajttal jól megszórtam.Még visszatettem 10 percre amíg a sajt és a tejföl egy kis színt kap.Rizzsel és burgonyával tálaltam.Nagyon finom ízek jönnek elő ebből az ételből
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!