Recept: Vargányás vadragu (kép)

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Vargányás vadragu

1 kiló vaddisznó comb
A páchoz
őrőlt babérlevél 2-3 darab
4-5 szem boróka bogyó
1 kis ág kakukkfű
1 deci fehér bor
1 kis kanál őrőlt fekete bors
1 közepes vöröshagyma
7-8 deka vaj
35 deka friss vargánya gomba
2-3 deci húsleves alaplé
1 deci vörösbor

2 deci tejföl
2 deci főző tejszín
1 kanál liszt
pár csepp citromlé
A vadhúst 2 centis kockákra vágom és összekeverem a fehérbort a vízzel babérlevéllel, boróka bogyóval, borssal,kakukkfűvel és tűzdelt vöröshagymával.és egy éjszakát a pácban hagyom
MásnapEgy lábasban avajat felolvasztom. A húsokat kiveszem a pácléből .Az olvasztott vajon a húst megpirítom, a megszűrt páclevet ráöntöm hozzáadom a húsleves alaplét ha az nincsen akkor 2 leves kocka is megfelel., majd kis lángon kb 1-vagy 1,5 óra alatt puhára főzöm a húst
A megtisztított vargányát tetszés szerinti vékony csíkokra vágom és a már megfőtt húshoz hozzáadom ezzel még 10 percig főzöm
A tejfölt a vörösborral és a főző tejszínnel és a liszttel kikeverem simára és a gombás vadhúshoz öntöm .
Ezzel még 1-2 percig kicsit forralom , pár cspp citrom levet is adhatok hozzá.
Párolt rízzsel tálaltam

marcsi ételei

Látta 700 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2194936_8447_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu