Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
5 tojás
10 deka cukor
12 deka liszt
2 deka holland kakaópor
1 csg sütőpor
fél deci étolaj
fél deci víz
csipt só
A tojás fehérjét csipet sóval a víz felével valamint a cukorral kemény habbá verem, hozzáadom a tojás sárgáját amit a víz másik felével és az olajjal összekevertem A két masszát összekeverem hozzáadom a sütőporral és kakaóporral elkevert lisztet .Kapcsos sütőpapiros torta formába sütöm170-180 fokon.Amikor kisült három egyenlő lapra vágom.,és megtöltöm
Töltelék
2 csg vaníliás puding
1 deci narancs lé
10 deka margarin vagy vaj
2 kanál cukor
5 deci tej
5 deci hab tejszín
5 deka porcukor
2 darab narancs
A pudingot a szokásos eljárással felfőzöm, még melegen belekeverem a vajat vagy
a margarint.A kihűlt torta lapot visszateszem a kapcsos torta formába és a krém felét az alsó lapra kentem.A tejszínt közben kemény habbá vertem és a pudingra tettem belőle.Egy drb narancsot apróra daraboltam és a habba tettem.Erre jött a következő lap újra krém ismét hab és narancs darabok.A legfelső lapot narancsízű tejszínhabbal díszítettem a habot narancs lével ízesítettem.Marcipánnal és narancs karikákkal diszítettem
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!