Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a tortához
5 egész tojás
12 deka cukor
15 deka liszt
1 csg sütőpor
fél deci víz
fél deci olaj
Krémje
2 csomag csokoládés puding
10 deka darált dió
7 deci tej
3 kanál cukor
4 deci tejszín
1 drb lapzselatin
4deka porcukor
Dísz a tetejére
1 tojás fehérje
15 deka cukor
étel színező
10deka porcukor
10deka margarin
5deka darált dió
ízlés szerint rum
Amerikai fánk
A tojásokat szétválasztom a fehérjét 5 deka cukorral felverem.A sárgáját a többi hozzávalóval habosra kikeverem.A sárga masszát a fehérjével óvatosan összekeverem és a végén a sütőporos lisztet hozzáadom, és margarinnal kikent torta formában 160- 170 fokon megsütöm.Sülés és hűlés után három egyenlő lapra felvágom a tortát .Az egyik lapot vissza teszem a kapcsos formába és a következő krémmel megkenem.A tejből és a pudingból a szokásos eljárással krémet készítek a darált diót belefőzöm a krémbe amikor már nincs a tűzhejen a krém a lapzselatint is belekeverem és ezzel töltöm meg a lapokat egy kicsit hagyom kihűlni majd a felvert tejszínhab felét a csokikrém tetejére kenem .Erre teszem a második lapot erre ismét krém és a krémre tejszínhab A harmadik lappal befedem és a hűtőbe teszem pár órát A margarint a porcukorral krémmé keverem hozzáadom a darált diót és a rumot a torta tetejét és oldalát ezzel a krémmel lekentem. A tojás fehérjét a cukorral gőz felett kemény habbá vertem és a tortát díszítettem vele. és az amerikai fánkkal
Nagyon finom torta
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!