Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Tészta:10 dkg margarin, 10 evőkanál víz, 10 dkg grízes liszt, 4 db tojás,
Krém: 3 db tojás, 3 púpozott evőkanál liszt, 1/2 liter tej, 15 dkg cukor, 1 csomag vaníliás cukor, 2 dl tejszín.
Elkészítés
10 dkg margarint 10 evőkanál vízzel felforralok. Ha forr, 10 dkg grízes lisztet szórok bele, kevergetés közben sűrűre főzöm. A tűzről levéve egyenként a tojásokat belekeverem, majd sütőlemezre kis tojásdad alakú halmokat rakok, és forró sütőben megsütöm. A sütő ajtaját 10 percig nem szabad a tésztára kinyitni, szép sárgára sütöm a tésztát. A szép sárgára sütött fánkok alsó részét éles késsel bevágom, és a szétnyitott fánkok üregét megtöltöm az alábbi krémmel.
A 3 tojássárgáját kikeverem a 3 púpozott evőkanál liszttel és beleöntöm a tejet, cukrot, vaníliás cukrot, majd sűrűre főzöm. A tojások fehérjét kemény habbá verem és óvatosan a krémbe keverem, majd megtöltöm a fánkokat. A 2 dl tejszínt kemény habbá verem és a krém tetejére teszem.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!