Recept: Almás serpenyős csirkemáj

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2098 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2098 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2098 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2098 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

network.hu

 

hozzávalók 3 főre
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 0,5 dl olaj
  • 50 dkg csirkemáj
  • 1 db nagy fej hagyma
  • 4 db savanykás, kemény húsú alma
  • 1,5 dl száraz fehérbor
  • liszt
  • bors
  • majoranna
elkészítés
  1. Az olajat egy magasfalú, fedős serpenyőbe öntjük, kisütjük benne a felkockázott szalonnát, majd kivesszük a zsiradékból a pörcöket.
  2. A májakat 3-4 db-ba vágjuk, megforgatjuk lisztben, majd a zsiradékban 1-2 perc alatt megpirítjuk (több adagban, nem baj, ha véres marad a közepe). A májat félretesszük.
  3. A hagymát félfőre vágjuk, megpirítjuk a megmaradt zsiradékban.
  4. Az almát meghámozzuk, kb 1x2cm-es kockákra vágjuk, hozzáadjuk a hagymához.
  5. Amikor az alma félig megpárolódott, visszatesszük a májakat, aláöntjük a bort, fűszerezzük borssal, majorannával, és kb. 10 perc alatt fedő alatt készre pároljuk.
  6. Rádobjuk a szalonnapürcöket, ízlés szerint sózzuk (ha elég sós volt a szalonna, nem igényel több sót).

http://www.nosalty.hu/recept/almas-serpenyos-csirkemaj

Címkék: almás csirkemáj recept serpenyős

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kiss Zsuzsa üzente 13 éve

Köszi az ötletet. Ugyan nem vagyok oda a májért, de ezt tuti, hogy kipróbálom.

Válasz

OSVÁTH ILONA üzente 13 éve

Köszönöm,így még almával nem készítettem soha.holtig tanul az ember.nagyon köszönöm a receptet,bizonyára ízleni fog mindnyájunknak.

Válasz

Németh Béláné Irén üzente 13 éve

Nagyon jól néz ki,biztosan fincsi is,megfogom csinálni.Az almás dolgokat nagyon szeretem.Köszönöm.Irén.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Dara_morzsa_lekvarral_2196990_5911_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu