Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Szinte egy óra alatt elkészíthető ez a remek nyár végi körtés szilvakompót, amely finom vörösborral van ízesítve!
Hozzávalók:
1 kg érett szilva, 1 kg vilmoskörte, 1 kg befőző cukor, 2 rúd fahéj, 10 szem szegfűszeg, 3 l vörösbor, 3 kanál vörösborecet.
A szilvát kimagozzuk, megmossuk, és négy részbe vágjuk. A vörösbort egy edénybe öntjük, hozzáadjuk a cukrot, a fahéjat, a szegfűszeget, és a vörösborecetet majd az egészet felforraljuk. Beletesszük a gyümölcsöket és újra felforraljuk, majd a végén üvegekbe töltjük, lezárjuk és 15 percre 75 fokos dunsztba rakjuk.
Ne felejtsük, el ez nem lekvár nem kell a gyümölcsöket szétfőzni. Nagyon jól illik vadhúsok vörös húsok és sültek mellé is.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Deliné Mátyus Krisztina írta 1 hónapja a(z) Püspökkenyér képhez:
Szia! Még csak most bukkantam erre a receptre....
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
A magyarok rajonganak rántott ételekért – egy felmérésből az is kiderült, melyik a kedvenc
A 40 napos böjt – szabályok és receptek
Borbás Marcsi új műsorral jelentkezik
2019 legmenőbb gasztrotrendjei