Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Torta is, és hideg is, kell ennél kényeztetőbb édesség a nagy melegben?
Hozzávalók egy 18 cm átmérőjű tortához:
• 10 dkg liszt
• 10 dkg vaj
• 10 dkg cukor
• 2 egész tojás
• 1 teáskanál sütőpor
• 50 dkg málna
• 3 dl tejszín
• 5 evőkanál cukor
A felolvasztott vajat keverjük habosra a cukorral, adjuk hozzá a lisztet és a sütőport, majd az egész tojásokat. Kivajazott, kilisztezett (18 cm átmérőjű) tortaformában, 180 °C-ra előmelegített sütőben 30 perc alatt süssük aranybarnára, ha kihűlt, vágjuk ketté.
A málnát pürésítsük botmixerrel, és keverjük hozzá a cukrot. A tejszínt verjük kemény habbá, és óvatosan keverjük el a málnával. Tegyük vissza a formába a torta alját, szedjük rá a málnahabot, majd a torta tetejét is helyezzük rá. Rakjuk 3-4 órára a mélyhűtőbe, majd szeletelve tálaljuk.
Elkészítés: 60 perc + fagyasztás
Egész torta: 2863 kcal
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Készülhetnek a tortaimádók – megvan az ország tortája
Életnagyságú tortát mintáztak Harry hercegről és Meghan Markle-ről
Mézes mogyorós torta lett Miskolcon az év tortája
Debreceni Gasztro