Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók 4 személyre:
50 dkg liszt
só
1/2 dl + 1 ek olívaolaj
4 dkg élesztő
1 kis vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
2 dl passzírozott paradicsom
1 kg paradicsom
35 dkg mozzarella
sütőpapír
Elkészítése:
1. A lisztet 3 tk sóval keverőtálba szórjuk és 1/2 dl olajat öntünk rá.
Hozzáadjuk a 3,5 dl langyos vízben feloldott élesztőt,majd sima tésztává dolgozzuk.
Lefedve,30 percig kelesztjük.
2. A maradék,felhevített olajon üvegesre pirítjuk a finomra aprított vöröshagymát és az összezúzott fokhagymát.
Felöntjük a passzírozott paradicsommal és sóval,borssal ízesítve 5 percig főzzük.
A felaprított bazsalikomlevelek felét a szószba keverjük.
3. A tésztát átgyúrjuk,két részre osztjuk és lisztezett deszkán egy-egy 28 cm-es kerek lappá nyújtjuk.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe fektetjük,tiszta konyharuhával lefedjük és további 15 percet kelesztjük.
4. A pizzalapokat megkenjük a kihűlt szósszal,majd egyenletesen megrakjuk a felszeletelt paradicsommal és mozzarellával.
Sóval,borssal ízesítjük és előmelegített sütőbe toljuk.
200 fokon 30 percig sütjük.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Már amerikáé a világ legnagyobb pizzája
Pizzarendelés Budapesten és országszerte
Paradicsom dzsem
Bolognai palacsintatekercs