Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A csirkében az a legjobb, hogy elképesztően gyorsan elkészül, ráadásul szuperül állnak neki a könnyed, gyümölcsös ízek is. Aki szereti a húsokat édes ízekkel kombinálni, imádni fogja ezt a barackos sült csirkét – a combok a fehérboros létől szaftosak maradnak, a barack pedig izgalmas, karamelles aromát hoz az ételbe!
Hozzávalók (4 főre):
Elkészítés:
1. A sütőt melegítsük elő 200 fokra.
2. Egy nagyobb, sütőbe is tehető serpenyőben hevítsünk olívaolajat és vajat, közben a csirkerészeket sózzuk, borsozzuk, és forgassuk meg őket egy kevés lisztben.
3. A serpenyőben pirítsuk meg a csirkecombok mindkét oldalát úgy 6-8 perc alatt. Vegyük ki a csirkét a serpenyőből.
4. Ugyanebben a serpenyőben pirítsuk meg a barackokat néhány perc alatt, vegyük ki őket, majd süssük meg egy kicsit a paradicsomot is. Ha végeztünk, azokat is vegyük ki a serpenyőből.
5. Dobjuk a serpenyőbe a lila hagymát és a fokhagymát, pirítsuk meg őket. Öntsük a serpenyőbe a fehérbort, és tegyük vissza a csirkerészeket. Tegyük a serpenyőt a sütőbe 10-12 percre, majd adjuk hozzá a barackot és a paradicsomot, és tegyük vissza további 5 percre. Friss bazsalikommal tálaljuk.
Forrás:http://www.nlcafe.hu
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Debreceni Gasztro
Hogyan mentsük meg a csíkokban tekeredő alufóliát?
Készülhetnek a tortaimádók – megvan az ország tortája
Meleg fagyi? Itt a recept!