Recept: ÖT PERCES FÁNK

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Egy nagyon könnyen és gyorsan elkészíthető sütemény, ami nagyon finom. Próbáld ki te is!

 

A képen látható 5 perces fánk receptjét itt találod meg (kattints a következő sorra vagy a képre!):

http://www.szamoca.eoldal.hu/cikkek/edes-sutemenyek_-edessegek/5-perces-fank

 

network.hu

Címkék: egyszerű finom fánk gyors süti

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Wéberné Tóth Hajnalka üzente 13 éve

Szia Virág!
Nagyon hamar meglett, nagyon fincsi volt. (a gyerekek hamar elfogyasztották)
Köszönjük a recit.
Szép napot,
Hajni.

Válasz

Csillag Virág üzente 14 éve

Nagyon örülök, hogy ízlett. :)

Válasz

Németh Kriszta üzente 14 éve

Virág!Ez csúcs volt!Igaz 5perces!Nem "csak"azért mert 5perc alatt,van kész !Hanem 5percenként kell csinálnom!Olyan sikere van!!!KÖSZÖNÖM!!!Puszi Kriszta

Válasz

Szerző Istvánné Ilu üzente 15 éve

Biztosan nagyon jó, kipróbálom Ilu

Válasz

Pongrácz Lászlóné üzente 15 éve

Sziasztok! Én egy gyakorló nagymama vagyok, többször csináltam már az 5 perces fánkot, imádják a gyerekek, isteni finom és valóban sok mindennel lehet tovább jobbitani, különböző lekvár, mártogatóra gondolok. Semmi kivetnivalót nem találok abban hogy mással is megosztani akarta Virág, mivel minden ujszölettnek minden régi vicc uj.Talkedlit is sütött anyukám, nagymamám és én is de az egészen más, az egy élesztős tészta, amihez van "talkedli sütő" is.
Baráti szeretttel Kata

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Kedves Imre!
Egyetértek Virággal.
Az ötperces fánkot én legalább 10 éve ismerem.
A hozzávalókat variáltam így más-más ízben készült a fánk.
Lehet enni lekvárral,kakaós,illetve fahéjas cukorral megszórva,de lehet mellé készíteni pl.vanília mártást is.
Miért baj az,hogy aki elkészíti az felteszi?
Nem baj,sőt köszönet jár érte.Lehet mást is érdekel.
A talkedli kelt tészta,az ötperces fánk nem az.
Nincs hasonlóság,hacsak az nem,hogy olajban sütik mind a kettőt.

Valamit nem értek.Én Jármai Imre üzenetére írtam a hozzászólást.A z aláírás viszont

Hogy van ez?????
Üdvözlettel.Anna
Marcsi.

Válasz

Morvai Etelka üzente 15 éve

nagyon finom és tényleg gyors

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Kösz ez nagyon könyü és nagyon finom

Válasz

Csillag Virág üzente 15 éve

Kedves Imre!

Minden recept azé, aki elkészíti, és az elkészítés módját saját tapasztalatai szerint leírja.
A hozzászólásod szellemében, pereld be az összes magyaros szakácskönyv íróját, mert az összes ilyen szakácskönyvben szerepel a pörkölt vagy gulyás receptje, pedig nem ők találták ki.

És még egy apróság:
A tarkedli teljesen más, mint ez a fánk, A tarkedlit egy kőttes palacsintatésztához hasonló tésztából sütik speciális tarkedlisütőben.
Ha érdekel a dolog, esetleg nézd meg itt:
http://csincsilla.blogspot.com/2009/01/tarkedli.html
Itt a kész süteményről és a tarkedlisütőről is találsz fotót. Sőt, a tarkedli receptjét is elolvashatod.

Válasz

Magenta - üzente 15 éve

... és megnézted az adott oldalon a hozzávalókat és a készítés módját?
A dédmamád is biztos pontosan ugyanezekkel a mennyiségekkel, hozzávalókkal ugyanígy csinálta?

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2194936_8447_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu