Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Elkészítés:
A megtisztított, feldarabolt paradicsomot fazékba tesszük, rárakjuk, a megtisztított és feldarabolt paprikát. Teljesen szétfőzzük, majd lepasszírozzuk, sózzuk. Visszarakjuk a tűzre, belekeverjük a nátrium-benzoátot, és újra felforraljuk. Kisebb üvegekbe adagoljuk, lezárjuk, szárazdunsztbam kidunsztoljuk.
Célszerű pl. tormás üvegeket felhasználni, mivel egyszerre csak 1, esetleg 2 evőkanállal használunk el belőle. Pörköltszerű ételek ízesítésére ajánlom. Ha extra erős chiliport keverünk hozzá, húslevesbe erős paprika helyett is kiváló.
Megjegyzés:
Ha ízesítésre használjuk, a paprikakrém sótartalmával is kalkulálni kell!
|
|
Czudor Viktor 6 napja új blogbejegyzést írt: Debreceni Gasztro
Keczánné Macskó Piroska 3 hete új blogbejegyzést írt: 5 dolog, amit egy illemtudó vásárló SOHA nem csinál, ha boltba megy
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: 5 elképesztően jópofa konyhai praktika
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: Gesztenye, sütőtök – mutatjuk az őszi álommenüt
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: Top 3 forró csoki recept őszre
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: 3 szuper egyszerű és izgi módja a karfiol
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Debreceni Gasztro
Így válasszon tojást a boltban vagy a piacon
Miért olyan gyakori sütési hőfok a 180 °C?
Stresszes vagy? Süss egy sütit!