Recept: RIGÓ JANCSI

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

RIGÓ JANCSI

15 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

 Rigó Jancsi :7 tojásfehérjéhez6 evőkanál hideg vizet és 13 evőkanál kristálycukrot teszünk. Ebből kemény habot verünk.  Egyenként hozzátesszük a tojások sárgáját.  Ezután 4 evőkanál kakaót és 9 evőkanál lisztet adunk hozzá folytonos habverés közben.  Erősenkivajazott, lisztezett nagy tepsiben, vagy kétszerre sütjük, hogy ne legyen vastag a tészta.

Krém:2 evőkanál zselatint kevés vízben feloldunk. Ezután 8 dl tejszínből kemény habot verünk, amit 6 dkg kakaóval és 12 dkgvaníliás porcukorral ízesítünk.  Közben fokozatosan, állandó keverés közben belecsorgatjuk a zselatint.

   A tejszínt rásimítjuk az egyik lapra.  A másik lap tetejét olvasztott csokoládéval bevonjuk, 5x5 cm nagyságú kockákra vágjuk, és ígyfelszeletelve ráhelyezzük a tejszínes töltelékre.  Forró vízbe mártott, és szárazra törölt késsel felszeleteljük,, tálra tesszük, fogyasztásig hűtőbe tesszük

 

   EZT A RECEPTET EGY 1988 BAN KIADOTT SÜTEMÉNYESKÖNYVBŐL ÍRTAM KI.  SOK SIKERT!!

Címkék: finom

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

forrai margit üzente 14 éve

koszonom en is megprobalom

Válasz

Varga Henriett üzente 14 éve

Imádom a rigójancsit!
örülök h kipróbálhatom ezt a receptet.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2194936_8447_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu