Recept: Hájas diós kifli (kép)

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2094 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2094 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2094 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2094 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Hájas diós kifli

50 dkg lisztet 30 dkg darált hájjal jól elmorzsoluk.
Csipet sóval, 5 tojássárgájával és 1 tejföllel összedolgozzuk.
Vékonyra kisodorjuk és 8 cm-es korongokat szaggatunk belőle.
Diós krémmel megtöltjük, sütés után vaníliás porcukorral megszórjuk.
Töltelék:
25 dkg cukrot, 5 tojás fehérjével habbá verünk, majd 25 dkg darált
diót keverünk bele.

Látta 5305 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Gál Irén üzente 14 éve

Régen én is sütöttem, mikor vágtunk hizót, ma már nem. Hájat se nagyon látok a hentesnél!

Válasz

Bérciné Ili üzente 14 éve

Én is szoktam hajtogatósat csinálni, de azt párna formára vágom és lekvárral töltöm.

Válasz

OSVÁTH ILONA üzente 14 éve

Mivel minden évben disznót vágunk ,gyakran sütök én is hájast.Az én receptem hajtógatós.A hájat 3-szor kenem fel,1/2 óra pihentéssel a már összeállított alapra,aztán alulról fel,majd felülről le,jobbról balra és balról jobbra hajtogatom,minden kenés után nyújtom..Nagyon finom,leheletkönnyű tésztának tünik a Tied isIkikém.Gratulálok.E szerint is megsütöm majd legközelebb.

Válasz

Ruzsics Ferencné üzente 14 éve

Nagyon guszta, a héten ki is próbálom!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:

Linzer_adventre_2195273_8075_s

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2194936_8447_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu