Recept: Hatlapos (kép)

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Hatlapos

4 tojássárgája, 4 kanál cukor, 4 kanál zsír,
2-2,5 dl tejbe 1 dkg szalagárét felfuttatunk.
Beleteszünk még 1 kévéskanál cukrot.
Összegyúrjuk annyi liszttel amennyit felvesz. (kb.1/2 kg)
6 lapot sütünk.
Krém:
30 dkg kr.cukrot megpirítunk.
7 dl tejjel felengedjük.
Ha összeforrt, hozzáadunk 3 dl tejbe elkevert
6 kanál lisztet és egy kanál kakaót, az egészet összeforraljuk.
1 vaníliás cukrot és 20-25 dkg margarint hozzákeverünk.
Amíg forró, addig kenjük a lapok közé.

Látta 3604 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Goldstein Ágnes üzente 13 éve

Én eddig csak kakaóskrémmel készitettem de ezt is el fogom készíteni biztos nagyon finom így is.

Válasz

Molnár Gézáné Ancsa üzente 14 éve

Ilyet már csináltam! Isteni finom, hamar elfogy!

Válasz

Gál Irén üzente 14 éve

Felénk Recsken, Karamellásnak hivtuk, de finom:) És akkor még nem volt puding, és mi is igy készitettük, anyukám, de jókat ettünk. Én is szoktam:)

Válasz

Kígyós Sándorné Katalin üzente 14 éve

Olcsó,kiadós és finom.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Gyermekkorom kedvenc sütije, még ma is nosztalgiázom ha eszembe jut.Régen is és most is ügyesek az asszonyok.Ezt a család iránti szeretet teszi !

Válasz

nagy gizella üzente 14 éve

Ez a kedvenc sütim meg acsaládomé is!
Karácsonykor mindig megsütöm, mert az unokáim is imádják.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2194936_8447_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu