Recept: Tojás krémmel töltött fasírozott (kép)

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8061 fő
  • Képek - 2091 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8061 fő
  • Képek - 2091 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8061 fő
  • Képek - 2091 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8061 fő
  • Képek - 2091 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Tojás krémmel töltött fasírozott

Hagyományos módon fasírozottat készítünk, amit folpackon téglalap alakúra szétterítünk.
Töltelék:
6 db főtt tojás összedarabolva, só, bors, petrezselyem zöld, 1 db nyers tojás.
Rákenjük a húsra és feltekerjük mint a beigli.
Tepsibe tesszük és megsütjük.

Látta 5904 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

molnár loretta üzente 12 éve

Szép mutatós , köszönöm ki fogom próbálni.

Válasz

szabo gina üzente 13 éve

micsoda nagyszeru otlet es mijen jol nez ki is.koszonom az otletet ki fogom probalni.

Válasz

LASKOVICS ANITA üzente 13 éve

Nagyon egyszerű hétvégén kipróbálom remélem finom lesz.

Válasz

Bérciné Ili üzente 13 éve

Én folpack segítségével tekertem fel.

Válasz

Pongrácz Lászlóné üzente 13 éve

Jól néz ki, és a feltekerés nem macerás? Már ugy értem, nem esik szét?

Válasz

Nagyné Lengyel Jutka üzente 13 éve

Ez nagyon jól néz ki.Most sütöttem meg a hagyományos fasirt gombócokat és kelkáposzta főzeléket.Ha előtte meglátom a receptet, biztos ezt készitem el. Legközelebb biztos kiprobálom.Üdv . Jutka

Válasz

szilágyi edit üzente 13 éve

Nagyon kapós nálunk is.

Válasz

Bérciné Ili üzente 13 éve

Jó ötlet, köszi.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Én tettem bele gombát is ,prpbáld ki nagyon fincsi :)

Válasz

Balogh Márta üzente 13 éve

Szuper....

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:

Bakonyi_gombas_hus_2190949_7008_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu