Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A torta akarmilyen tortalap,vagy krém kombinációval elkészithető.
Egy téglalap alakú piskótát három részre vágunk,majd egyik lapot négybe osztjuk,a másikat kettőbe,a harmadik marad egészben.
Alul teszünk egy egész lapot,utána krém,majd két negyed lap egyforma távolsággal a szélektől és egymástól is.Újból krém,majd a két fél lap,krém,majd a tetejére a maradék két másik negyed lap.
Diókrém:
25dkg darát diót megpergelünk,kevés tejjel pár percig szilárd krémet főzünk.Ha kihült hozzáadunk 3 kanál lisztböl és 200 ml tejböl főzött pépet,(ezt is hidegen)végül 15 dkg vajat15 dkg porcukorral kikavarva.Rummal lehet izesiteni.A könyv egyik fele diókrémmel van megtöltve a másik fele kávékrémmel.
Kávékrém:
4 kanál lisztböl,300 ml tejböl,20 dkg cukorból és 2 kanál nesskávéból pépet főzünk mikor kihült hozzáadjuk a 15 dkg kikavart vajat.
Diókrémmel bevonjuk a tortát,középre kakaóport szórunk,a könyvjelző és a rózsák,kakaós marcipánból készültek,a rózsák körül csokis diszcukrot szórtam.
A könyvlapok meg kakaóba mártott fogvájóval lettek meghúzva.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!