Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Ez a torta úgy készült mint a Margaretta torta,csak itt a szirmok "Ménesiné Magdi diszitő alapanyag" receptje alapján készült.A recept kitünő,nagyon jól lehet vele dolgozni,köszönöm a receptet.A napraforgó közepe tejszinhab,és csoki diszcukoral van betakarva.
Idézem a receptet:" 1 evőkanál zselatint 6 evőkanál vízzel összemelegítünk, teszünk hozzá 2 evőkanál mézet, 1 evőkanál margarint,ezt jól összedolgozzuk és teszünk hozzá annyi porcukrot amannyit felvesz.
kb 60 dekát írt, de mivel azt nem írta hogy hidegen, vagy melegen kell a margarin és a méz, ez kevésnek bizonyult, mert én bizony hidegen tettem ezeket. Mire én ezt összegyúrtam, ez egy ragacsos massza amit porcukorral szórt valamin kell gyúrni, vagy egy nagyobb tálban. Ezt a masszát hagyni kell másnapig szobahőmérsékleten, újra át kell gyúrni margarinos kézzel, így nem ragad,,, annyira."A teljes leirás megtalálható Ménesiné Magdi hobbija oldalon.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!