Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Tortilla csirkemájjal ,zöldségekkel
A tortilla hozzávalói:
30 dkg finomliszt
1 kk só
1,5 dl langyos víz
3 ek olívaolaj
6 gramm sütőpor
A töltelékhez:
Hozzávalók:
1/2 kg csirkemáj
őrölt fekete bors ízlés szerint
1 tk házi darált paprikakrém
1 nagy fej vöröshagyma
A sütéshez:
2 ek zsír
A feltét hozzávalói:
2 db piros paprika
2 db zöld paprika
2 db paradicsom
1 fej hagyma
A tortilla készítés:
A hozzávalókat egy tálba tesszük.
Összegyúrjuk,fél órát pihentetjük.
Addig a tölteléket megsütjük.
A vöröshagymát felaprítottam,a zsíron üvegesre pirítottam,rá tettem a megtisztított csirkemájat,őrölt borssal megszórtam és fedő alatt pár percig pároltam.
Majd levettem a fedőt és kevergetve készre sütöttem.
Amikor majdnem kész volt,akkor tettem rá 1 tk. paprikarémet .
Só nem kellett rá,mivel sóban eltett paprikakrém elég volt hozzá.
A zöldségeket felaprítjuk.
A pihentetett tésztát 6 részre osztjuk.
Mind a 6 darabot egyenként kör alakúra nyújtjuk.
Egy teflon serpenyőt felforrósítunk (zsiradék nem kell alá!) és egyenként a tésztalapokat megsütjük.
Két perc alatt az egyik felét ,szépen felhólyagosodik.
Majd átfordítjuk és további 1-2 perc alatt készre sütjük.
A lapokat tetszőlegesen töltjük,ki mit szeret,mi van otthon a hűtőben.
A csirkemáj darabokat 4 tortillába osztottam el.
Ezután tettem rá a zöldségeket és egymásra hajtottam a két oldalát.
Érdemes a tortillát dupla adagban is elkészíteni,mert lehet lefagyasztani.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!