Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Sült oldalas egyszerűen, párolt káposztával,burgonyapürével
Hozzávalók:
1,5 kg oldalas
só ízlés szerint
3-4 gerezd fokhagyma
őrölt bors ízlés szerint
A sütéshez:
3 evőkanál sertészsír
1 dl víz
A párolt káposztához:
1 kg fejes káposzta
2 ek étolaj
bors,kömény,só,babérlevél
1 fej vörös hagyma
1 piros paprika
1 tk házi paprikakrém
1 mk ecet
A körethez:
1 kg burgonya
1,5 dl tej
1 ek zsír
Elkészítés:
A húst 2 bordánként felvágjuk,megmossuk.
Ízlés szerint sózzuk,borssal meghintjük.
Egy nagyobb lábas aljára lerakjuk a hús darabokat.
A zsírt rátesszük vagy a lábas aljára.
1 dl vizet öntünk rá.
Fedő alatt sütjük.
Sütés közben megforgatjuk,az elpárolgott vizet pótoljuk.
Fél időben a zúzott fokhagymát rászórjuk.
A sülés végén a fedőt levesszük és jó pirosra sütjük.
A káposztát legyalultam.
Az étolajon a finomra vágott hagymát üvegesre pároltam.
Rátettem a káposztát és a többi hozzávalókat.
Ízlés szerinti mennyiségű fűszerekkel fűszerezzük.
Öntünk rá egy kicsi vizet és fedő alatt megpároltam.
A végén egy kis ecettel ízesítettem.
A burgonyát meghámoztam,mostam,közepes darabokra vágtam,majd sós vízben megfőztem.
Amikor megfőtt leszűrtem, áttörtem ,tejjel,zsírral pürésítettem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!