Recept: Császármorzsa (kép)

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8052 fő
  • Képek - 2002 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 262 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 565 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8052 fő
  • Képek - 2002 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 262 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 565 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8052 fő
  • Képek - 2002 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 262 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 565 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8052 fő
  • Képek - 2002 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 262 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 565 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Császármorzsa

Ma ,nagyon finom császármorzsa készült a konyhámban.
Házi baracklekvárral fogyasztottuk.
Császármorzsa
Hozzávalók:
20 dkg búzadara
14 dkg finomliszt
1 csipet só
10 dkg kristálycukor
5 dl tej
6 db tojás
1 vaníliás cukor
1 közepes citrom reszelt héja
A sütéshez:
10 dkg olvasztott vaj
Elkészítés:
A lisztet,búzadarát,sót összekeverjük.
A tejet ráöntjük és 1 órát állni hagyjuk,hogy a búzadara megduzzadjon.
A tojásokat ketté választjuk.
A fehérjét kemény habbá verjük.
A tojás sárgákat a cukrokkal,reszelt citromhéjjal krémesre keverjük.
A megduzzadt darás,lisztes,tejes keverékkel kikeverjük.
Egy fakanállal a fehérjehabot hozzá forgatjuk.
4 adagban sütöttem ki.
Egy nagy teflon serpenyőbe olvasztott vajat tettem,a masszából tettem rá,hogy jól elterüljön a serpenyőben.
Egy fedővel befedtem.
Amikor egy kis kérget kap az alja,megfordítjuk.
Egy villával összetörjük ,kissé még tovább sütjük.
A további 3 adagot is így sütjük ki.
Porcukorral megszórva ,baracklekvárral fogyasztottuk.

Látta 35 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu