Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Ma ,nagyon finom császármorzsa készült a konyhámban.
Házi baracklekvárral fogyasztottuk.
Császármorzsa
Hozzávalók:
20 dkg búzadara
14 dkg finomliszt
1 csipet só
10 dkg kristálycukor
5 dl tej
6 db tojás
1 vaníliás cukor
1 közepes citrom reszelt héja
A sütéshez:
10 dkg olvasztott vaj
Elkészítés:
A lisztet,búzadarát,sót összekeverjük.
A tejet ráöntjük és 1 órát állni hagyjuk,hogy a búzadara megduzzadjon.
A tojásokat ketté választjuk.
A fehérjét kemény habbá verjük.
A tojás sárgákat a cukrokkal,reszelt citromhéjjal krémesre keverjük.
A megduzzadt darás,lisztes,tejes keverékkel kikeverjük.
Egy fakanállal a fehérjehabot hozzá forgatjuk.
4 adagban sütöttem ki.
Egy nagy teflon serpenyőbe olvasztott vajat tettem,a masszából tettem rá,hogy jól elterüljön a serpenyőben.
Egy fedővel befedtem.
Amikor egy kis kérget kap az alja,megfordítjuk.
Egy villával összetörjük ,kissé még tovább sütjük.
A további 3 adagot is így sütjük ki.
Porcukorral megszórva ,baracklekvárral fogyasztottuk.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!