Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A mai ebédünket osztom meg veletek.
A család kérésére ez is volt a menüsorban.
Dubarry csirkemell Edit módra
Hozzávalók:
8 szép szelet csirkemell
50 dkg karfiol rózsa
2-3 ek. étolaj
só
őrölt bors
A besamel mártáshoz:
1 ek. folyékony Ráma
2 evőkanál tejföl
Őrölt bors :ízlés szerint
6 dkg liszt
4 dl tej
só
Szerecsendió:ízlés szerint
5 dkg reszelt sajt
A tetejére:
15 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
A csirkemell szeleteket kissé kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk.
Felhevített étolajon mindkét oldalát átsütjük.
A karfiol rózsákat sós vízben roppanósra főzzük.
A besamel készítése:
A margarint a liszttel,tejjel simára kevertem,majd felfőztem.
A reszelt sajtot hozzá kevertem.
Ízesítettem őrölt borssal,sóval ,őrölt szerecsendióval.
Tűzről levéve ,kicsit hagytam hűlni,ezután hozzá kevertem a tejfölt is.
A hús szeleteket egy kivajazott tepsibe sorakoztatjuk.
Karfiol rózsákkal megpakoljuk,rákanalazzuk a mártást,reszelt sajttal megszórjuk.
200 fokra melegített sütőben 10-15 percig sütjük.
Ezután levesszük a fóliát.
Hagyjuk,hogy a sajt szép színt kapjon.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!