Recept: Vendégváró ,tavaszi félhold (kép)

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Vendégváró ,tavaszi félhold

Vendégváró ,tavaszi félholdak
Hozzávalók:
50 dkg finomliszt
2 dkg friss élesztő
2 db tojás
15 dkg vaj vagy margarin
1,5-2 dl közötti langyos tej
1 mk só
A tészta kenéséhez:
15 dkg tömlős sajtkrém(fűszeres vagy tejszínes,ki milyent szeret)
15 dkg reszelt sajt
A töltelékhez:
1-1 db piros és zöld paprika apróra vágva
1 kisebb csokor petrezselyemzöld aprítva
A sütés előtti kenéshez:
1 ek olvasztott vaj
1 db tojás felverve
5 -5 dkg reszelt sajt
Elkészítés:
Az élesztőt langyos,cukros tejben felfuttatjuk.
A többi hozzávalókkal összegyúrjuk,jól kidagasztjuk.
Kelesztő tálba tesszük,35 perc alatt kb duplájára nő a térfogata.
Ekkor lisztezett deszkára tesszük,ketté vágjuk.
Az egyik darabot jól kinyújtjuk,megkenjük a tömlős sajttal,megszórjuk a felaprított zöldségekkel .(uborkát is tehetünk )
Feltekerjük,mint a bejglit.
Lekenjük olvasztott vajjal,majd a tojással.
Megszórjuk reszelt sajttal.
Egy nagyobb pogácsa szaggatóval a tekercsből félholdakat vágunk.
Sütőpapírral fedett nagy lemez tepsire sorakoztatjuk.
A másik cipóval így járunk el.
200 fokra bekapcsoljuk a sütőnket,majd hideg sütőbe téve megsütjük.
Sütés ideje így kb 35 perc volt.
Hideg sütőbe téve szépen kelt,ahogy melegedett a sütő.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Látta 733 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2194936_8447_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu