Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók atésztához:8dkg vaj,8dkg porcukor,5tojás,10dkg kristálycukor 10dkg finomliszt,fél csomag sütőpor.
A töltelékhez :25dkg tehéntúró, 20dkg vaj,10dkg porcukor,1csomag vaníliás cukor,15dkg csokoládéforgács reszelt étcsokoládé,1dl narancslikőr vagy rum
Ddíszítéshez:csokoládéforgács
A tésztáhozvalokat összedolgozzuk.Kívajazott,kilisztezett őzgerincformába töltjük,és előmelegítettsütőben, aközepesnél kicsit erősebb lánggal megsütjük.
A töltelékhez a túrót áttörjük.A vajat a porcukorral simára keverjük,és a túrót meg a vaníliás cukrot is hozzáadjuk. Végül a csokoládéforgácsokat isbelekeverjük.
A tésztát vágódeszkára borítjuk, és lapjában négybe vágjuk.A tésztalapot meglocsoljuk narancslikőrrel,majd a túrókrémel megtöltjük úgy,hogy az oldalát meg a tetejét is megkenjük vele.CSokoládéforgáccsal díszítjük.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!