Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a tésztához,
20 dkg darált mák
25 dkg liszt
1 sütöpor
6 tijás
20 dkg cukor
18 dkg margarin
1 vaniliás cukor
1 narancs reszelt héja
2 kávéskanál őrölt szegfűszeg
Krémhez:1,5 dkg zselatin
75 dkg túró
5 tolyás sárgája
15 dkg cukor
1 citrom reszelt héja és leve
8 dl tejszin
15 dkg málnalekvár
Diszitéshez:1 dobou őszibarackbefőt 3-4 kivi 1 tasak torta zselé.
a tésztát elkészitjük Kb 35 percig sütjük.
Melegen rákenjük a lekvát.
1 dl hidegvízbe beáztatjuk a zselatint, a tojás sárgájátgőzfölött habosra keverjük a cukorral,a citrom héjával és levével,felolvasztjuk a zselatint és hozzáadjuk a krémhez a túrót belekeverjük es a habbá vert tejszint is.rákenjük a tésztára, hütjük,A gyümölcsökkel diszitjük,az öszibarack levéből készitünk tortazselét amivel bevonjuk.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!