Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a tésztához:25 dkg rama margarin,15 dkg kristálycukor,3 tojássárgája,50dkg liszt,1cs sütőpor,2 evőkanál tejföl,citrom reszelt héja és kicsavart leve, a töltelékhez: 70dkg meggy lekvár, a tetejére:3 tojás fehérje, és 15 dkg porcukor.
A puha margarint a lisztel és a sütöporal összemorzsoljuk, A tojás sárgáját a cukoral citrom héjával és levével habosra keverjük és a liszthez adjuk beleteszük a két kanál tejfölt is. Könyen kezelhetö tésztát gyurunk, jó 1/4-dét fére teszük a töbit egy kicsit kisodorva a tepsibe nyomkogyuk. Jól vastagon megkenyük a meggy lekváral.
Tojásokfehérjét kemény habbá verjük, vége felé a porcukrot is bele szorlyuk,majd a lekváralsimitlyuk. A a fére tett tésztából kis darabokat szaggatunk,egyenként vékonyra sodorlyuk, és a habot ezzel be csíkozzuk , vagy berácsozuk. Közepesnél erösebb lángal 22-24 percig sütjük.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Deliné Mátyus Krisztina írta 1 hónapja a(z) Püspökkenyér képhez:
Szia! Még csak most bukkantam erre a receptre....
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!