Recept: Csirkecomb medvehagymás burgonyával

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8061 fő
  • Képek - 2091 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8061 fő
  • Képek - 2091 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8061 fő
  • Képek - 2091 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8061 fő
  • Képek - 2091 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

 

network.hu

 

Hozzávalók 6 személyre:

  • 6 db csirkecomb /nekem 6 db nagy felsőcomb volt/
  • 1,5 kg burgonya
  • 4 fej vöröshagyma
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • 4-5 levél medvehagyma
  • 1 kávéskanál cayenne bors
  • 1 kávéskanál őrölt kömény
  • 2 kávéskanál csípős paprika pehely /durvára morzsolt chili /
  • ételízesítő
  • szárnyas fűszerkeverék

Elkészítés:

A csirkecombokat sózzuk, cayenne borssal, ételízesítővel, szárnyas fűszerrel, köménnyel, paprika pehellyel fűszerezzük.

A burgonyát megtisztítjuk, kockákra vagy hasábokra daraboljuk. A medvehagymát apróra vágjuk. A burgonyát enyhén sózzuk, fűszerezzük, és összekeverjük a finomra vágott medvehagymával, tepsibe terítjük, és rárakjuk a combokat. Mellé tesszük a fokhagymagerezdeket és a négybe vágott vöröshagymákat.

Előmelegített sütőben kb. 1 órát sütjük, majd a fóliát levéve szép pirosra pirítjuk.

Megjegyzés:

Nem tettem alá se zsiradékot se vizet. Jó étvágyat kívánok hozzá! :)

 

Forrás:Mindmegette.hu

Címkék: burgonya csirkecomb medvehagyma

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

OSVÁTH ILONA üzente 10 éve

Hát ez a recept igazi gasztronómiai íz orgia lehet.ki is próbálom ahogy kapok medvehagymát.

Válasz

Fosztó Ágota üzente 10 éve

sziasztok!nagyon tetszik ez a recept,ma megcsinalom,alig varom,már!sose ettem medve hagymát,itt az ideje.Sok jót hallottam rólla.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Nagyon gusztusos menü,szépen tálalva.

Válasz

Juhász Ferecné Elvira üzente 11 éve

Nagyon guszta és finom is lehet.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:

Bakonyi_gombas_hus_2190949_7008_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu