Recept: Roston sült tarja kelbimbóval és édes steakburgonyával

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

network.hu

Hozzávalók 4 főre

60 dkg sertéstarja (4 db 15 dkg-os szelet)
1 kg édesburgonya
40 dkg kelbimbó
6-8 gerezd fokhagyma
só és bors
olívaolaj

A páchoz:
1 teáskanál pirospaprika
2 gerezd fokhagyma lereszelve
6 evőkanál étolaj
só és bors

Elkészítés

Rakjuk tálba az olajat, a paprikát, a sót, a borsot és reszeljük bele a fokhagymát, majd keverjük alaposan össze. Forgassuk meg benne alaposan a húsokat és ha van időnk, akkor
pácoljuk benne, minimum egy éjszakát a hűtőben. A minimális pácidő 2 óra és ez idő alatt nem kell hűtőbe tenni. Tisztítsuk meg a kelbimbót, mossuk meg az édesburgonyát. A megmosott édesburgonyát szeljük nagyobb cikkekre és rakjuk sütőpapírral bélelt tepsibe, locsoljuk meg tetszés szerint olívaolajjal és sózzuk meg alaposan. Majd rakjuk az előmelegített sütőbe és 185 fokon süssük 40 perc alatt
készre. Én átforgattam egyszer a burgonya cikkeket, mert szeretem ha jól meg van pirítva. A megtisztított kelbimbót rakjuk egy tepsibe, öntsünk alá 1 dl vizet és sózzuk meg.

Serpenyőben hevítsünk olajat és süssük meg a bepácolt tarja mindkét oldalát egyenként két-két percig az egész gerezd fokhagymákkal együtt. Miután készen vagyunk, rakjuk a hússzeleteket a kelbimbók tetejére és alufóliával lefedve tegyük a sütőbe.

185 fokon 30 perc alatt süssük készre. Tálaljuk ízlésünk szerint az édesburgonyával és kelbimbóval.

Forrás:http://www.life.hu

Címkék: burgonya kelbimbó recept tarja

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2194936_8447_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu