Recept: Nyári bográcsgulyás recept

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8059 fő
  • Képek - 2093 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 297 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 786 db

Üdvözlettel,

Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

network.hu

 Hozzávalók: 50 dkg marhahús (lábszár), 3 ek. olaj, 1 nagy fej vöröshagyma, 80 dkg burgonya, 1 cső zöldpaprika, 1 db paradicsom, köménymag, 2 kisebb babérlevél, pirospaprika, só, csipetkének; 10 dkg liszt, 1 db tojás.

Elkészítés: A húst úgy készítjük elő, mint a pörköltet. Amikor a hús majdnem puha, bőven felöntjük vízzel, beletesszük a többi hozzávalót, és csendes tűzön készre főzzük. Amikor majdnem kész, csipetkét főzünk bele.

A bográcsgulyás ősi magyar étel, aminek vidékenként igen sok változata van. Néhány példa: a szegedi gulyáshoz a burgonyával egy időben szeletekre vágott édeskáposztát adnak. A csángógulyás burgonya helyett savanyú káposztával, és rizzsel készül. A palócgulyás zöldbabbal és tejföllel.

http://www.noinetcafe.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=4154:nyari-bogracsgulyas-recept&catid=6:receptek&Itemid=9

Címkék: nyári bográcsgulyás recept

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Mihalecz Lászlo üzente 13 éve

Énis igykászitem anyi a kűlőmbség: azőldségek nagy darabokban, aburgonya hejet avégén, lebbencsel

Válasz

suha zsoka üzente 13 éve

Köszönöm az étteremben mi is babérlevéllel készítjük.Gyakran főzünk bográcsban szeretik a vendégek.Szia szép napot Zsóka:D

Válasz

Kovács andrásné üzente 13 éve

Köszönöm én is marhalábszárból csináltam nem rég!
Finom!!!!!!!!!!

Válasz

Badar Margit üzente 13 éve

Köszönjük a receptet. Ugyan így készítem én is.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Igen még én sem hallotam a babérlevélrő,de el nem róntja,jó tipp ki fogóm rpóbálni kőszi,meg lessz a hétvégi menű puszika Kissné Marika :)

Válasz

Prohászka Béláné üzente 13 éve

Szia! Magam is zöldségekkel készítem, sok-sok csipetkével, 5 tojásból!!!!!!!
Egyedül ezt még nem hallottam, hogy babérlevél is kell bele.
További szép napot!!!!!!!!!!!!

Válasz

Vincze Sándorné Klári üzente 13 éve

Ez egy nagyon jó étel ! Férjem remekül csinálja ,igaz tartalmasabb a zöldségekkel na és a csipetke bele .Mindig sikere van .Jó étvágyat mindenkinek ,üdv Klári.

Válasz

pintér etelka üzente 13 éve

Mi is kint bográcsban főzzük a gulyást szintén marhalábszárból,de én teszek bele még kevés zöldséget kicsit több sárgarépát egy kis darab zellert és 2-3 gerizd fokhagymát.A szüleimtől annak idelyén így tanultam

Válasz

Szőts Istvánné Edit üzente 13 éve

Szia Piroska!
Nagyon-nagyon gusztusos ez a bográcsnyi étel! Örülök, hogy felraktad, megmutatom a férjemnek, ugyanis Ő szívesen főz bográcsban halászlét. Hátha-hátha ehhez is kedvet kap a fotód és recepted alapján. Köszike!
Pá: Edit

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Köszönöm a receptet Piroska.
Én kis ezt főztem tegnap két napra,egy nagy fazékkal.
Ugyanígy készítettem,kép már van fent a galériámban sertéshússal.
A szegedi,csángó,palóc gulyást is el fogom készíteni.Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2194936_8447_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu