Recept: Húsgombóc leves (kép)

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8050 fő
  • Képek - 2007 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 266 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 602 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8050 fő
  • Képek - 2007 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 266 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 602 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8050 fő
  • Képek - 2007 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 266 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 602 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 8050 fő
  • Képek - 2007 db
  • Videók - 430 db
  • Blogbejegyzések - 266 db
  • Fórumtémák - 35 db
  • Linkek - 602 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Receptgyűjtés Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Húsgombóc leves

Nagyon finom levest főztem,akár vasárnapra vagy más napokra is ajánlom.
Húsgombóc leves
Hozzávalók:
2,5 liter kész húsleves
a gombóchoz:
20 dkg darát sertés hús
1 kisebb vörös hagyma
1 gerezd zúzott fokhagyma
Őrölt bors ízlés szerint
Só ízlés szerint
1 kk ház paprikakrém
1 ek vágott petrezselyem zöldje
1 kicsi sárgarépa jullienre vágva
1 ek étolaj
1 zsemle vízben áztatva,kifacsarva
1 db tojás
Elkészítés:
Az étolajon a finomra vágott hagymát,zúzott fokhagymát megdinszteljük,rátesszük a darált húst,a répát.
Kevergetve átsütjük,ízesítjük borssal,paprikakrémmel.
Amikor megsült kihűtjük ,majd összedolgozzuk a kifacsart zsemlével,felvert tojással.
Fűszerezzük kedvünk szerint és a petrezselymet is hozzá keverjük.
Ha nem állna össze,akkor zsemlemorzsát teszünk hozzá.
Vizes kézzel kis gombócokat formázunk.
A levest felforraljuk és a gombócokat bele tesszük.
Ha feljön a leves felszínére ,3 perc forrás után kész a levesünk.
Jó étvágyat a finom leveshez!
A levest kacsa nyakból,szívből,májból és 50 dkg húsos csontból főztem vegyes zöldséggel.

edit konyhája

Látta 50 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu