Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Nagyon finom levest főztem,akár vasárnapra vagy más napokra is ajánlom.
Húsgombóc leves
Hozzávalók:
2,5 liter kész húsleves
a gombóchoz:
20 dkg darát sertés hús
1 kisebb vörös hagyma
1 gerezd zúzott fokhagyma
Őrölt bors ízlés szerint
Só ízlés szerint
1 kk ház paprikakrém
1 ek vágott petrezselyem zöldje
1 kicsi sárgarépa jullienre vágva
1 ek étolaj
1 zsemle vízben áztatva,kifacsarva
1 db tojás
Elkészítés:
Az étolajon a finomra vágott hagymát,zúzott fokhagymát megdinszteljük,rátesszük a darált húst,a répát.
Kevergetve átsütjük,ízesítjük borssal,paprikakrémmel.
Amikor megsült kihűtjük ,majd összedolgozzuk a kifacsart zsemlével,felvert tojással.
Fűszerezzük kedvünk szerint és a petrezselymet is hozzá keverjük.
Ha nem állna össze,akkor zsemlemorzsát teszünk hozzá.
Vizes kézzel kis gombócokat formázunk.
A levest felforraljuk és a gombócokat bele tesszük.
Ha feljön a leves felszínére ,3 perc forrás után kész a levesünk.
Jó étvágyat a finom leveshez!
A levest kacsa nyakból,szívből,májból és 50 dkg húsos csontból főztem vegyes zöldséggel.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!