Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Mozzarellával,paradicsommal töltött csirkemell
Hozzávalók:
2 db egész csirkemell filé
Só ízlés szerint
Bors ízlés szerint
A töltelékhez:
1 db zsemle
1 db tojás
1 kis csokor petrezselyem zöldje
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 ek zsemlemorzsa
5 db mozzarella golyó ketté vágva
1 db paradicsom felaprítva
A hőálló tál aljára:
3 ek étolaj
50 ml víz
Elkészítés:
A melleket megtisztítjuk,a hártyákat ,inakat levágjuk róla.
Középen bevágjuk zsebesen,tehát nem vágjuk át.
Kiklopfoljuk.
Sózzuk,borsozzuk ízlés szerint
A zsemlét vízben megáztatjuk,majd kifacsarjuk.
A petrezselyem zöldjét megmossuk,felaprítjuk.
A kis mozzarella golyókat ketté vágjuk.
A paradicsomot feldaraboljuk.
A töltelékhez a zsemlét,petrezselyem zölddel,tojással,sóval,borssal,zsemlemorzsával összekeverjük.
A töltelék felét egyik hús szeletre kenjük.
Kirakjuk a felezett sajt golyókkal,paradicsom darabkákkal.
A hús másik felét ráhajtjuk.
Fehér cérnával összevarrtam./akinek van hústűje ,összetűzheti/
A másik darab húsnál is így járunk el.
A hőálló tál aljára teszünk étolajat,egy kis vizet.
A tál tetejét rátesszük vagy alufóliával betakarjuk.
220 fokra melegített sütőben 45 percet sütjük.
Ekkor levesszük róla a tál fedelét.
Jól meglocsoljuk a tál alján lévő zsiradékkal és még 10 percre visszatesszük egy kicsit pirítani.
Amikor kihűlt szépen szeletelhető lesz.
Tetszőleges körettel tálaljuk.
Most gerezdekre vágott burgonyát sütöttem ki mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!