Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Rántott karaj joghurtos majonézes salátával,fűszeres burgonyával
Rántott karaj hozzávalói:
8 szép szelet karaj
Só ízlés szerint
A panírhoz:
10 dkg liszt
2 db tojás
50 ml tej
15 dkg zsemlemorzsa
A köret hozzávalói:
1 kg burgonya
1 ek ételízesítő
1 kk bors
1 kk piros paprika
A sütéshez:
7 dl étolaj
Joghurtos,majonézes saláta
Hozzávalók:
140 gramm Toppika saláta
150 gramm natúr joghurt
2 ek majonéz
Őrölt bors ízlés szerint
1 kk mustár
Elkészítés:
A joghurtot,majonézt krémesre kevertem.
Ízesítettem borssal,mustárral.
A salátához kevertem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
A hús készítése:
A hús szeleteket kiklopfoljuk,majd fél órát a sütés előtt vízben úsztatjuk.
Ettől lesz szép hólyagosra sült rántott húsunk.
A hús szeleteket besózzuk,majd lisztbe,felvert tojás-tej keverékébe mártjuk,majd zsemlemorzsába.
Fedő alatt felhevített étolajban,lassú tűznél kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
A köret készítése:
A burgonyát meghámoztam,vízben megmostam.
Nagyobb hasábokra vágtam.
A fűszereket rászórtam.
Fél órát hagytam állni,majd bő forró olajban két részletben kisütöttem.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!