Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Receptgyűjtés Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Receptgyűjtés Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a piskótához:
9 db tojás
9 ek. cukor
7 ek. finomliszt
2 ek. kakaópor
½ csg sütőpor
A krémhez:
Hozzávalók
3 csg csokoládé ízű pudingpor (főzős)
20 dkg cukor
7 dl tej
10 dkg csokoládé
1 rumaroma
3,5 dl Oké habmester
A bevonathoz:
15 dkg csokoládé
1 ek étolaj
A díszítéshez:
1,5 dl Oké habmester
Elkészítése:
A piskóta hozzávalóiból 24 cm-es torta formában piskótát sütünk.
Elkészítés:
A lisztet,kakaóport,sütőport összekeverjük.
Az egész tojásokat a cukorral 10 perc alatt elektromos habverővel habosra verjük.
Jó kiverjük és Egy fakanállal hozzá keverjük a szárazanyagokat.
24 cm-es kapcsos formában 180 fokon készre sütjük.
A forma alját szilikonos sütőpapírral béleljük.
Tűpróba!
A krém készítése:.
A krémhez a pudingporokat 2 dl tejjel,cukorral csomómentesre keverjük,majd hozzáadjuk a többi tejet is és felfőzzük.
Tűzről levéve az apróra tördelt csokoládét hozzá keverjük.,majd kihűtjük,rummal ízesítjük.
A tejszínt kemény habbá verjük és pudingos krémmel együtt jó habosra keverjük.
A piskóta lapokat betöltjük úgy,hogy a torta oldalát és a tetejét is a krémmel kenjük be.
A tetejére a csokoládét az étolajjal felolvasztottam és a tetejét bevontam úgy,hogy a torta oldalára is folyjon csokoládé.
A 1,5 dl tejszínt is keményre vertem és a tortát körben feldíszítettem.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!